Afectacions a la mobilitat a la Via Augusta diumenge 19 de novembre

Els talls afectaran dos trams: en sentit mar, entre la plaça Borràs i el carrer Nou de Santa Eulàlia i en sentit muntanya, entre el carrer de Margenat i la plaça Borràs.

Pavimentació
13/11/2023 - 12:30 h

Els treballs de pavimentació a la Via Augusta, en el tram comprès entre la plaça Borràs i el carrer Nou de Santa Eulàlia en sentit mar i entre el carrer de Margenat i la plaça Borràs en sentit muntanya, produiran diverses afectacions a la mobilitat el diumenge 19 de novembre.

Al matí, entre les 8.00 i les 13.00 hores, es realitzarà un tall total en sentit ascendent a l’altura del carrer de Margenat amb pas exclusiu per veïns i serveis. El desviament es farà pel passeig de la Bonanova i pels carrers de Escoles Pies, Dalmases, Calatrava i Iradier i finalment els laterals de la ronda de Dalt. A més, es modificarà l’itinerari de la línia V7 de TMB i quedaran anul·lades les parades de Via Augusta-Pau Alcover, passeig de la Bonanova i la del CAP de Sarrià.

Per la tarda, entre les 13.00 i les 18.00 hores, es produirà un tall total de la via en sentit descendent, a l’altura de la plaça Borràs i es desviarà el trànsit pel lateral mar de la ronda de Dalt (carrer del General Vives), el carrer d’Anglí i el passeig de la Bonanova. També es veurà afectada la circulació de la línia 130 i V7 de TMB, restant fora de servei les parades de Via Augusta-Tres Reis, Via Augusta-Margenat i passeig de la Bonanova.