Restriccions de trànsit a l’avinguda Meridiana per actuacions de pavimentació

Els treballs afectaran el tram entre els carrers d’Espronceda i de Josep Estivill, amb afectacions importants els diumenges 19 de novembre i 3 de desembre.

..
15/11/2023 - 12:50 h

Durant les properes setmanes, les obres de reforma de l’avinguda Meridiana comportaran diverses afectacions en el tram comprès entre els carrers d’Espronceda i Josep Estivill.

Amb motiu de les actuacions ubicades al costat muntanya de l’avinguda Meridiana, el dissabte dia 18 de novembre s’ocuparà el carril dret del sentit entrada de la ciutat. També es veurà afectada la parada de l’avinguda Meridiana, 215 de les línies 62 i N3, que es desplaçarà a un punt alternatiu.

Així mateix, diumenge dia 19 de novembre, de 8 a 20 hores, es restringirà el pas de vehicles
de l’avinguda Meridiana, entre els carrers de Josep Estivill i d’Espronceda, per tal d’executar treballs de pavimentació. Només es deixarà un carril de circulació en sentit sortida de la ciutat. A més, l’accés als pàrquings d’aquest tram es veuran puntualment afectats, és a dir, hi haurà moments del dia en què no es podrà entrar ni sortir. Així mateix, la parada de bus Meridiana-Josep Estivill de les línies 62 i H8, restarà fora de servei.

El diumenge dia 3 de desembre de 8 a 20 hores, es faran els treballs de fressat i aglomerat de l’ample de la calçada en sentit entrada a la ciutat. Es restringirà el pas de vehicles de l’avinguda Meridiana, sentit entrada ciutat, entre els carrers d’Espronceda i de Josep Estivill, per tal d’executar treballs de pavimentació. Només es deixarà un carril de circulació. A més, l’accés al pàrquing d’aquest tram es veurà puntualment afectat, és a dir, hi haurà moments del dia en que no es podrà entrar ni sortir. També es veurà afectada la parada de l’avinguda Meridiana, 215 de les línies 62 i N3.