Servei d'informació d'obres

Notícies

Millores en l’accessibilitat de l’intercanviador de metro de la plaça d’Espanya

Mobilitat i transports. El 92% de la xarxa de metro ja està adaptada perquè les persones amb mobilitat reduïda s’hi puguin desplaçar.

Obres de reurbanització del passatge Antoni Gassol

Urbanisme i infraestructures. L’actuació consisteix bàsicament en la implantació de plataforma única per donar prioritat a les persones, la canalització del soterrament de les línies de baixa tensió i la millora del sistema de...

Acord per consolidar el 22@ i adaptar-lo a les noves necessitats

Urbanisme. S’hi impulsarà la creació d’habitatge, l’activitat empresarial, la revaloració del patrimoni i la renovació urbanística.

Obres de millora de l'enllumenat a les Corts

Les actuacions, que començaran aviat, es faran als carrers de Lluís Nicolau i d'olwer, de Beltrán i Rózpide i De Josep M. de Segarra. 

Obres de canalització elèctrica a Gran de Gràcia

Els treballs al carrer Gran de Gràcia, entre el c. Betlem i l'av. Riera de Cassoles, es faran durant tot el mes de juliol.

Reparació d’una surgència d’aigua a l’avinguda de Vallvidrera

Mobilitat i transport. El passat dia 6 de juliol van començar els treballs d’arranjament del broll d’aigua que ha aparegut a l’avinguda de Vallvidrera, 78. La durada prevista de la reparació és de 15 dies.

Continuen les obres al Mercat de l'Abaceria

Les obres de desamiantat i retirada de la coberta del Mercat de l'Abaceria al c. Puigmartí començaran el proper 20 de juliol seguint tots els protocols de seguretat.

Nova ordenació viària a la cruïlla de Via Augusta amb el passeig de la Bonanova

Mobilitat i transport. El proper diumenge 12 de juliol, de 9 a 13 h, es duran a terme treballs de pintura per tal de millorar la circulació dels autobusos a la intersecció de Via Augusta amb el passeig de la Bonanova.

Millora del paviment al c. Badia

Les obres al c. Badia, entre el c. Santa Àgata i Mateu, començaran el 29 de juny i la previsió és que finalitzin el 7 de juliol.

Treballs de pavimentació al carrer Mina de la Ciutat

Es faran els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol, i obligaran a tallar el trànsit

Pàgines

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió