Restriccions a l'avinguda Meridiana per tasques de pavimentació

Diumenge 17 de setembre, de 8 a 20 hores, es tallarà el pas de vehicles de l’avinguda Meridiana, sentit entrada ciutat, entre els carrers de Felip II i d’Espronceda.

..
13/09/2023 - 11:54 h

Continuen les obres de reforma de l’avinguda Meridiana fins al carrer de Felip II. Aquestes actuacions comportaran afectacions a la mobilitat de l’entorn, en concret, el proper diumenge 17 de setembre, els treballs de pavimentació entre els carrers d’Espronceda i Felip II, comportaran el tall de vehicles en sentit entrada de la ciutat.

Els vehicles que circulin per l’avinguda durant aquesta jornada es desviaran pels carrers de Sant Antoni Marià Claret i Espronceda, per reincorporar-se de nou a l’avinguda Meridiana. Les bicicletes es seguiran desviant pels carrers de Sant Antoni Marià Claret i Navas de Tolosa.

Els treballs durant la jornada també comportaran restriccions de carrils als carrers d’Espronceda i Felip II, així com al carrer de Sant Antoni Marià Claret, però sempre mantenint carrils de circulació habilitats i el pas de bicicletes.

El diumenge 1 d’octubre, es faran noves actuacions l’avinguda Meridiana, en sentit sortida de la ciutat, també hi haurà talls de carrils però sempre mantenint habilitat un carril de circulació. Les bicicletes es desviaran pels carrers de Múrcia i Felip II.