Sessió informativa sobre els treballs d'inspecció tècnica per les obres de perllongament de la L8 de FGC a Gràcia

Amb motiu de les obres de perllongament de la línia 8 dels Ferrocarrils de la Generalitat (línia Llobregat - Anoia) que promou el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, es convoca al veïnat a una sessió informativa per explicar els treballs d'inspecció tècnica que s'han de fer abans de l'inici de la construcció de la nova estació de Gràcia.

..
26/03/2024 - 12:39 h

La sessió tindrà lloc el proper dimecres 3 d’abril de 2024 a les 17.30 hores a la sala d’actes del Col·legi d’Economistes de Catalunya (plaça de Gal·la Placídia, 32).

En cas de voler-hi assistir cal inscriure`s a través del següent enllaç.
També es pot seguir la sessió de manera virtual amb inscripcions través del següent enllaç.

En aquesta sessió s’explicaran les actuacions previstes per a la construcció d’una nova estació a Gràcia, i la necessitat de realitzar inspeccions tècniques als edificis de l’entorn com a mesures de prevenció, vigilància i control.

L’objectiu d’aquestes inspeccions és documentar l’estat de conservació de les edificacions i d’altres infraestructures existents abans de l’inici de les obres per a garantir als seus propietaris un document fidel del seu estat i poder verificar-lo durant les obres o un cop finalitzades, en cas que sigui necessari. En el cas dels edificis, s’avaluen tant els elements comuns com façanes i escales, com l’interior de cadascun dels habitatges. També s’inspeccionen locals comercials i aparcaments.

En els propers dies, el veïnat trobarà cartells a les seves porteries amb la informació necessària per tal de poder sol·licitar aquestes inspeccions.