Talls a l’avinguda d’Icària per la continuació de les obres de la Ciutadella del Coneixement

A partir del pròxim dia 16 d’abril, per les obres de construcció d'aparcaments a les plantes soterrades hi haurà diverses afectacions a l'entorn dels carrers de Ramon Trias Fargas i de Villena i l’avinguda Icària, els antics terrenys del Mercat del Peix.

..
12/04/2024 - 09:01 h

Es construirà una rampa d’accés a l’aparcament des del tronc central de l’avinguda d’Icària, que servirà per la futura edificació de la Ciutadella del Coneixement.

Actualment ja es troba ocupada la illeta central de l’avinguda d’Icària, entre els carrers de Ramon Trias Fargas i Wellington, amb un carril per sentit habilitat. Ara s’hi sumarà l’ocupació de la calçada i la vorera de la banda muntanya de l’avinguda d’Icària. Per tant, es tallarà la circulació en sentit Llobregat i es desviarà la circulació pels carrers de Ramon Trias Fargas, Doctor Aiguader, Pla de Palau, l’avinguda del Marquès d’Argentera i el passeig de Circumval·lació, en sentit Besòs. A l’avinguda d’Icària només quedarà un carril de circulació en sentit Besòs, per la banda mar, amb la circulació de bicis inscrita en el mateix carril.

En sentit Llobregat, les bicicletes s’hauran de desviar pels carrers de Ramon Trias Fargas i el Doctor Aiguader. Els i les ciclistes també podran dur a terme la connexió amb el carril bici del passeig de Circumval·lació, mitjançant la vorera de la banda mar de l’avinguda d’Icària, sempre que facin aquest pas a peu.

Respecte els vianants, la vorera banda muntanya de l’avinguda d’Icària, entre els carrers de Wellington i Ramon Trias Fargas, restarà tallada. La circulació es desviarà per la vorera banda mar, mitjançant els passos de vianants existents. Es preveu que els treballs finalitzin a inicis d’agost d’aquest any.