Talls de circulació al carrer de Mallorca durant el cap de setmana del 23 i 24 de març per les obres a la Sagrada Família

El canvi de la grua principal de la Sagrada Família per una de nova comportarà un tall de circulació al carrer de Mallorca entre els carrers de Lepant i de Sardenya el cap de setmana del 23 i 24 de març. Els vehicles es desviaran pel mateix carrer de Lepant, el carrer d’Aragó, l’avinguda Diagonal i el carrer de Sicília. Es garantirà l'accés al veïnat, serveis i bicicletes. 

..
19/03/2024 - 10:19 h

Les tasques per canviar la grua principal que es troba darrere de la Torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família, per una de nova que s’ubicarà a les cobertes de la nau central,  comportaran afectacions al  carrer de Mallorca. A més del tall entre Lepant i Sardenya, el tram entre els carrers de Padilla i de Lepant, es reduirà de tres a dos carrils de circulació, ocupant el carril bus. I en el tram entre els carrers de Marina i de Sardenya, s’ocuparà el carril bici i es deixarà habilitat un carril d’ús exclusiu per a usuaris dels pàrquings i per a l’accés al passatge de Pont amb la possibilitat de circulació de bicicletes. Així mateix, la vorera de la banda muntanya d’aquest mateix tram restarà ocupada per les obres.

També es veuran afectades les línies 19, 33, 34, D50, H10, N1 i N9 de bus que canviaran el seu recorregut, desviant-se pels mateixos carrers que la resta de vehicles. La parada Mallorca-Marina (1297) restarà fora de servei.

SF24_Cartell Comunitat Veins