Butlletí

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

Benvolgudes ciutadanes i benvolguts ciutadans,

Avui obrim un nou canal de comunicació entre les persones grans i l’Ajuntament que se suma als ja existents, i ho fem al voltant de les celebracions dels 30 anys que celebra el Consell Assessor de la Gent Gran de Barcelona (CAGG).

El tret que ha caracteritzat al Consell des del seu inici és la implicació activa en la ciutat de les persones grans i llurs entitats i que s’ha concretat en fer seguiment de temes, activar propostes i crear un espai de rendició de comptes del govern municipal i altres administracions  sobre accions i polítiques que afectin a les persones grans i a la ciutadania, així com millorar el benestar i la qualitat de vida de tota la societat a partir de la garantia dels seus drets.

Vull destacar la visió intergeneracional que sempre ha mantingut el CAGG en les seves propostes, ja que parteixen d’una premissa: el voler ser útils al conjunt  de la ciutat i fer que Barcelona sigui una ciutat més amigable de les persones.

Aquest butlletí es posa en marxa coincidint amb l’inici d’un nou projecte molt important per a la ciutat: la preparació de la VI Convenció Les veus de les persones grans,  impulsada CAGG i la nostra regidoria, una convenció que precisa de la participació de les persones grans i les seves entitats, i a la que encoratjo a tothom a participar-hi.

 

Joan R. Riera, president del CAGG i regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat

 

 

Benvolgudes ciutadanes i benvolguts ciutadans,

Amb aquest nou canal de difusió, volem donar a conèixer la tasca que fem des del Consell Assessor de la Gent Gran de Barcelona i encoratjar-vos a contribuir-hi.

Per a nosaltres és molt important poder arribar al màxim nombre de gent possible, perquè el Consell ha de servir per donar veu i oportunitats de participació a totes les persones grans de la ciutat.

Per això fa temps que reclamem millorar en la comunicació amb els veïns i les veïnes. I aquest butlletí, així com el nou web del Consell que també estrenem, són algunes de les noves eines de què ens volem dotar per divulgar més i millor la nostra tasca, per compartir propostes i reivindicacions amb la resta de la població, i per convidar-vos a sumar-vos als espais i projectes que impulsem.

Esperem, doncs, comptar amb vosaltres per seguir construint, cada vegada entre més persones, una ciutat amigable al llarg de tota la vida.

 

Joan Martinez Leon, vicepresident associatiu del CAGG

 

 

En aquest apartat podeu consultar tots els butlletins emesos fins ara de "La veu de les persones grans", el butlletí del Consell Assessor de la Gent Gran.

Si encara no us hi heu subscrit, podeu fer-ho a través del següent formulari de subscripció.

Imatge Butlletí CAGG
Enllaços relacionats: