Centres de dia

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

Aquest servei d’acolliment residencial s’adreça a persones de 65 anys o més durant les hores de la jornada laboral (de 9.00 a 19.00 hores) en situació de dependència que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària. Constitueix una alternativa a l’internament residencial de la persona gran i pot ser un servei de caràcter temporal o permanent.

El centre de dia és un servei d’acolliment diürn que complementa l’atenció pròpia de l’entorn familiar, amb els objectius d’afavorir la recuperació i el manteniment de l’autonomia personal i social, mantenir la persona en el seu entorn personal i familiar en les millors condicions i proporcionar suport a les famílies en l’atenció a les persones grans dependents.

L’equip de professionals que treballa en un centre de dia per a gent gran és pluridisciplinari i està format per un director o directora responsable, una o un responsable higienicosanitari i personal d’atenció directa (professionals amb titulació adient per oferir atenció geriàtrica, animació sociocultural, teràpia ocupacional, fisioteràpia, atenció sanitària, psicològica i social).

L’assignació d’un centre de dia es duu a terme a través del Programa individual d’atenció (PIA), que realitzen els serveis socials públics i que determina les modalitats d’intervenció més adients a les necessitats de les persones en situació de dependència pel que fa als serveis i les prestacions econòmiques previstes en la resolució pel seu grau i nivell.

Preu:
Jornada complerta: 697,62 euros/mes (el preu màxim aplicat per la Generalitat és de 428,44 euros)
Jornada parcial: 348,81 euros/mes (el preu màxim aplicat per la Generalitat és de 214,42 euros)