Curtmetratge "A la bretxa"

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

La Núria viu sola des de fa quinze anys. Un problema amb la seva televisió desencadena un repte que no havia previst i que la portarà a un nou lloc vital.

"A LA BRETXA" és un curtmetratge participatiu realitzat des del Consell Assessor de la Gent Gran en el marc de la 6a Convenció Les Veus de les persones grans amb l'Associació Cultural elParlante i la productora audiovisual Camille Zonca. Després de tres trobades entre l'equip de professionals i membres del Consell, es van definir el temes, es va escriure l'escaleta en cocreació, i es va desenvolupar i validar un guió que es va convertir en una història en la qual es barregen la solitud no desitjada, la bretxa digital i les relacions intergeneracionals.

Protagonitzat per la reconeguda actriu Carme Sansa, A LA BRETXA busca generar una reflexió sobre l'amor incondicional de les persones grans envers les seves famílies, la democratització de les cures, la importància de l'acompanyament tecnològic, i el dret a la intimitat. Es tracta d'una història que deixa una esquerda, una obertura, una nova possibilitat.

També va ser projectat en l'edició de 2023 de La Gran Pantalla Festival Internacional de Cine de les Persones Grans de Barcelona, als Cinemes Girona.