Els museus t’esperen​

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

Cicle de visites i activitats adreçades a persones grans per gaudir dels museus de Barcelona i rodalies.

Els museus t’esperen és un cicle de visites guiades per donar a conèixer, difondre i apropar els museus i el patrimoni cultural a les persones grans de la nostra ciutat .

La participació en activitats culturals genera aprenentatge, benestar i fomenta la socialització a totes les edats.

Els 33 museus participants fan una proposta singular, que permet descobrir espais i aspectes del seu patrimoni cultural. Participen museus de la ciutat de Barcelona i també museus de territoris propers, així com de temàtiques i àmbits molt diversos.

Totes les visites comparteixen el tret característic de ser molt participatives i promoure la conversa entre els participants.

El cicle de visites combina visites en format presencial i virtual. Les visites presencials tenen un cost reduït que oscil·la entre un i cinc euros i les visites en línia són gratuïtes.

És una iniciativa de la Taula de Museus i Accessibilitat en col·laboració amb el Departament de Promoció de Persones Grans de l’Ajuntament de Barcelona.

A qui s’adreça ?

El cicle s’adreça a les persones grans de tots els Casals i Espais de gent gran municipals de Barcelona i al Servei VinclesBCN.

On ?

Les activitats es realitzen als diferents museus de la ciutat de Barcelona i territoris propers. Les activitats virtuals tenen acompanyament per poder connectar-se des de casa o des del Casal.

Consulta en aquest enllaç els museus que hi participen.

Com participar ?

Les persones grans poden dirigir-se al seu Casal o Espai de gent gran i els usuaris/àries de VinclesBCN al seu servei.

Calendari:

Del 1 de març al 29 de novembre 2023

Agenda

La cerca no ha obtingut cap resultat.