Rutes per Barcelona

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

L'Ajuntament posa en marxa el programa "Rutes per Barcelona" per promoure el coneixement de la història social de la ciutat, fomentar l'intercanvi i la reflexió entre les persones grans participants com a via de construcció col·lectiva d'una memòria comunitària i promocionar la realització d'una activitat física saludable.

Les rutes són d'1 hora de durada i el recorregut està adaptat per a la seva realització per persones amb mobilitat reduïda. El grup que conformi cada ruta guiada serà de 15 persones com a màxim i es posaran a disposició de les persones grans assistents equips de radioguia adaptats per a persones amb nivells auditius baixos.

Juntament amb la realització de les rutes presencials, l' Ajuntament ha realitzat 3 vídeo càpsules de 3 indrets emblemàtics de la ciutat de Barcelona per facilitar el seu coneixement a totes les persones que tenen dificultats de mobilitat.

Si voleu ampliar informació o inscriure-us a alguna de les rutes, us heu de dirigir a algun dels casals municipals que hi ha a la ciutat.