Targeta Rosa

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

La Targeta Rosa és un servei de caràcter social impulsat per l’Ajuntament de Barcelona a l’abast de totes les persones més grans de 60 anys o amb una discapacitat igual o superior al 33% acreditada i amb pocs recursos econòmics.

És una prestació social que facilita tota una sèrie de descomptes i avantatges en un gran nombre d’establiments i entitats —tant de Barcelona com de l’àrea metropolitana—, en l’ús dels transports públics a la ciutat i en molts serveis i productes d’interès.

La Targeta Rosa dona dret a les persones beneficiàries a gaudir de molts avantatges en diversos establiments i àmbits tan variats com: la cultura i el lleure (teatres, cinemes, museus, llibreries, etcètera), la salut (odontologia, fisioteràpia, òptica, etcètera), la bellesa (perruqueria i estètica) i els esports (centres esportius públics i privats), entre molts d’altres.

Aquests avantatges i descomptes es poden consultar en una guia que s’edita en format PDF i a través del web Targeta Rosa de Barcelona.

La Targeta Rosa és vàlida, a més, per viatjar gratuïtament o amb una tarifa reduïda en alguns serveis de transport públic que operen a la zona tarifària 1 del sistema ATM integrat a les línies d’autobús de TMB, els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (dins la primera corona metropolitana), el Metro, el Trambaix, el Trambesòs i el Funicular de Montjuïc.

Per conèixer més informació sobre els avantatges de la Targeta Rosa en la mobilitat a Barcelona, podeu visitar la pàgina web de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).