L´alcalde lliura el Premi 1978 al doctor Bonaventura Clotet : Servei de Premsa

L´alcalde lliura el Premi 1978 al doctor Bonaventura Clotet

04/07/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presideix l´acte de lliurament el Premi 1978, que s´atorga a aquelles persones o entitats que s´han distingit pel suport que han donat al col·lectiu LGTB en qualsevol àmbit. A l´acte també hi assistirà la tinenta d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, així com el vicepresident del Consell de Gais, Lesbianes, i homes i dones Transsexuals, Quim Roqueta, i el secretari general de la Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya, Antoni Guirado.

Aquest any el premi s´atorga al doctor Bonaventura Clotet, en reconeixement per la seva lluita contra la sida com a metge i com a científic, i molt especialment pel seu compromís amb la comunitat i la seva solidaritat amb les persones seropositives.

La comunitat de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals (LGTB), ha aconseguit en aquests més de 30 anys la plena igualtat legal i un gran canvi social gràcies al treball de nombrosos activistes gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals. La Coordinadora Gai Lesbiana, reconeix amb el Premi 1978 el suport, l´empenta i l´estímul rebuts per altres persones, entitats i institucions, que s´hagin destacat, des de fora de la pròpia comunitat, pel seu suport a la defensa dels drets i llibertats civils i la normalització social de gais, lesbianes i homes i dones transsexuals i bisexuals a Catalunya o en l´àmbit internacional.





Paraules clau