Afectacions a la mobilitat amb motiu de la ?Barcelona Harley Days´11? : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat amb motiu de la ?Barcelona Harley Days´11?

08/07/2011



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Des d´ahir i fins aquest diumenge la ciutat de Barcelona acull la concentració motociclista ?Barcelona Harley Days´11? que inclou una sèrie de concerts, activitats lúdiques, i concursos de ?custom bikes?, entre d´altres activitats. Els actes se celebren als espais habilitats de l´Av.Reina Maria Cristina i la plaça de l´Univers de la Fira de Barcelona.

El diumenge 10 de juliol i dins del marc d´aquesta trobada es realitzarà una passejada amb moto (desfilada de banderes) fent un recorregut per la ciutat. El circuit tindrà una durada aproximada d´una hora i trenta minuts. L´any 2010 hi van participar un total de 6.400 motoristes i la longitud de la desfilada va arribar a ser d´uns sis quilòmetres entre el primer i l´últim participant.

A les 10:00 hores s´iniciarà l´itinerari de 13 quilòmetres que passarà per:

Av.de l´Estadi- Plaça Sant Jordi- Av.Francesc Ferrer i Guàrdia- Av.Rius i Taulet- c/Lleida- c/Tamarit- c/Entença- Av.Gran Via de les Corts Catalanes- Plaça Tetuán- Pg.de Sant Joan- Pg. de Lluís Companys- Pg. de Pujades- Pg.de Picasso- Av.Marqués de l´Argentera- Pla de Palau- Pg.Isabel II-Pg.Colom- Pl.Portal de la Pau- Pg.Josep Carner- Pl.Drassanes- Pg.Josep Carner- Carretera de Miramar- Pl.Carlos Ibáñez- Av.Miramar- Pl.Neptú- Av.de l´Estadi.

El circuit comportarà diversos talls de circulació i desviaments de trànsit:

 A partir de les 8:00 hores es tallarà el trànsit a l´Av. de l´Estadi entre el c/Jocs del 92 i el Pg. Olímpic.
 A les 9:00 hores s´aïllarà el Pg. Olímpic, en el tram comprés entre l´Av. de l´Estadi i fins el c/Doctor Font i Quer.
 A les 9:45 es tallarà la circulació en sentit Llobregat de l´Av.Rius i Taulet i l´Av. Ferrer i Guàrdia.
 La circulació es mantindrà tancada a l´Av. de l´Estadi i el Pg. Olímpic en el tram comprès de l´Av. de l´Estadi a c/Doctor Font i Quer fins que finalitzi tot el recorregut.
 La Guàrdia Urbana realitzarà els talls de trànsit quan s´iniciï el recorregut de la marxa. Les vies per on passarà l´itinerari restaran tallades a la circulació durant el pas dels integrants de la passejada i s´aniran reobrint progressivament un cop hagin passat els participants. Es preveu que els talls de trànsit es produeixin entre les 10:00 i les 12:00 hores.
 La Guàrdia Urbana, conjuntament amb la Regidoria de Mobilitat ha previst els corresponents desviaments de trànsit mentre duri la marxa. Els panells d´informació variable de la ciutat avisaran de les restriccions viàries als conductors.
 També amb motiu de la desfilada es preveu que més de 40 línies d´autobús tindran afectacions pel que fa a recorregut i horari. Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització del metro per als desplaçaments per a determinats sectors de la ciutat de Barcelona, especialment diumenge al matí.





Paraules clau