La Guàrdia Urbana deté dos venedors ambulants en una operació a la Plaça de Catalunya : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté dos venedors ambulants en una operació a la Plaça de Catalunya

09/07/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Guàrdia Urbana ha realitzat aquest migdia, passades les 14: 00h, un dispositiu ordinari de lluita contra la venda ambulant a la zona del bar Zurich de la Plaça de Catalunya. L´operatiu ha permès detenir dues persones per un presumpte delicte contra la propietat industrial. Així mateix s´han produït uns 25 decomissos, amb un total aproximat d´uns 250 articles (bolsos, moneders, ulleres, etc…) requisats per part de la policia local de Barcelona.

A conseqüència del dispositiu, una vintena de venedors ambulants presents a la Plaça de Catalunya han fugit corrent i han entrat al metro per l´accés de Catalunya L3 (Rotonda). Allà han trencat els vidres de quatre màquines validadores de bitllets i han fugit cap a l´interior del metro sense que hi hagi hagut ferits. Requerits per alguns ciutadans que han presenciat les destrosses, els agents han pogut arrestar una persona abans que passés per les línies de peatge o validadores. La primera detenció s´havia produït a dalt, a la plaça, a l´inici de l´operació.

Fonts de TMB han informat que les destrosses s´han produït en quatre màquines i que quatre màquines validadores més, sense desperfectes, han seguit prestant servei al vestíbul.

La lluita contra la venda ambulant és una de les prioritats que s´ha marcat el nou govern municipal que ha ordenat a la Guàrdia Urbana més pressió sobre aquesta pràctica il·legal i que es facin operacions amb més freqüència.





Paraules clau