L´Alcalde de Barcelona Xavier Trias presideix per primer cop la Junta Local de Seguretat de Barcelona : Servei de Premsa

L´Alcalde de Barcelona Xavier Trias presideix per primer cop la Junta Local de Seguretat de Barcelona

21/07/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 22 de juliol, a les 09:00 hores, el nou alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presidirà per primera vegada la reunió de la Junta Local de Seguretat de Barcelona. En aquesta reunió, i amb caràcter extraordinari, també hi assistirà el Conseller d´Interior, Felip Puig. La trobada tindrà lloc a la Sala Lluís Companys (sala annexa) de l´Ajuntament de Barcelona.

La Junta Local de Seguretat és l´òrgan màxim de coordinació en matèria de seguretat de la ciutat de Barcelona. A la Junta hi estan representats els responsables de l´àrea de l´Ajuntament de Barcelona, el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya, el Deganat, la Fiscalia, i els màxims responsables dels tres cossos policials: la Guàrdia Urbana de Barcelona, els Mossos d´Esquadra i el Cos Nacional de Policia.

Els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges a l´inici de la reunió. Posteriorment i quan aquesta finalitzi (sobre les 10:30 hores), l´Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el Conseller d´Interior, Felip Puig, atendran als mitjans en una compareixença conjunta que es durà a terme a la Galeria Gòtica de l´Ajuntament de Barcelona.





Paraules clau