La Guàrdia Urbana de Barcelona deté una persona i decomissa més de 1.000 objectes falsificats destinats a la venda ambulant : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona deté una persona i decomissa més de 1.000 objectes falsificats destinats a la venda ambulant

22/07/2011



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dins del marc de l´ofensiva contra la venda ambulant que està duent a terme l´Ajuntament de Barcelona, la Guàrdia Urbana ha dut a terme una nova operació contra aquest fenomen il·legal.

Fa uns dies, la policia de Barcelona va rebre informacions sobre l´existència d´un local situat al c/Sant Pere Mitjà nº70 que es dedicava a la venda de roba presumptament falsificada.

Ateses aquestes informacions, el cos de policia barceloní va iniciar el passat dijous 21 de juliol una tasca de vigilància del local i va realitzar un seguiment a un dels possibles venedors d´aquest establiment. Gràcies a aquest dispositiu, la Guàrdia Urbana va observar com diferents venedors ambulants entraven a proveir-se de gènere en aquest local i va comprovar que en aquest espai es comerciava amb roba i amb sabates presumptament falsificades.

Davant dels fets, la policia de Barcelona va procedir a la detenció del responsable del local per un delicte contra la propietat intel·lectual i es va obrir denúncia a una segona persona. A banda, s´ha pogut comprovar que el responsable del local és conegut per la seva pertinença a un grup dedicat a la venda de productes falsificats.

Gràcies a la intervenció de la policia s´han pogut intervenir un total de 1.003 articles, principalment peces de roba i sabates de suposades marques conegudes. S´estima que el gènere intervingut hauria tingut un valor al mercat de més de 98.000 euros.

Podeu consultar les imatges de l´operació fent click als segons enllaços:
http://www.ajbcnpremsa.info/download/spere_image001.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/spere_image002.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/spere_image003.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/spere_image004.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/spere_image005.jpg





Paraules clau