Maite Fandos preveu ?que aquest equip de natació sincronitzada tornarà a repetir l´èxit de Xangai en els Mundials de Natació Barcelona 2013? : Servei de Premsa

Maite Fandos preveu ?que aquest equip de natació sincronitzada tornarà a repetir l´èxit de Xangai en els Mundials de Natació Barcelona 2013?

24/07/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

La tinenta d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, acompanyada pel Secretari de l´Estat per l´Esport, Albert Soler, i pel Secretari General de l´Esport, Ivan Tibau, han assistit avui a l´Aeroport del Prat per donar la benvinguda a l´equip de natació sincronitzada.

Maite Fandos ha remarcat ?que aquest equip està al màxim nivell mundial d´aquesta disciplina. Són un exemple del treball en equip, de la perseverança i l´esforç ?.

L´equip de natació sincronitzada, entrenat per Anna Tarrés, ha aconseguit sis medalles en els Mundials de Natació que s´estan celebrant a Xangai, 5 de bronze i una de plata, demostrant, novament, la bona salut d´aquesta disciplina.

La tinenta d´alcalde ha volgut felicitar a l´entrenadora, i a totes les integrants de l´equip, per l´èxit aconseguit en els mundials i ha remarcat ?la bona feina de l´Anna amb totes les noies: l´Andrea, l´Ona, la Marga, la Thaïs, etc. Un gran equip que de ben segur tornaran a realitzar el millor dels papers en els propers Mundials de Natació Barcelona 2013?.

Podeu descarregar la foto en el següent link: http://72.167.237.38/download/arribadasincro.jpg





Paraules clau