Es posa en marxa la Taula de Treball del Park Güell : Servei de Premsa

Es posa en marxa la Taula de Treball del Park Güell

26/07/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Tinenta d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports i Regidora de Gràcia, Maite Fandos ha reunit la Taula de Treball de coordinació interna de l´Ajuntament pel futur del Park Güell. En aquesta trobada, també ha participat la regidora del districte d´Horta-Guinardó, Francina Vila.

La Taula abordarà els problemes derivats de l´afluència del parc al seu entorn i al propi patrimoni i analitzarà aspectes que preveia el pla provisional anterior.

A més dels dos districtes, formen part de la taula de treball de coordinació interna l´àrea de Serveis Urbans i Medi Ambient, la direcció de Patrimoni Històric i Artístic, la direcció de Patrimoni, Museus i Arxius i, com a novetat, s´incorporen la direcció de Mobilitat; la direcció de Turisme; la direcció de Serveis de Prevenció; el Comissionat de Participació Ciutadana i la direcció de Comunicació i Atenció Ciutadana.

Amb la voluntat de congregar les diferents àrees de l´ajuntament implicades, la Taula ha aprovat convocar una taula de treball amb les entitats veïnals de l´entorn del parc i els grups municipals de l´Ajuntament durant la propera tardor.

Un dels principals objectius de la Taula del Park Güell és l´aprovació d´un Pla Integral pel parc que permeti ordenar els usos del mateix i, així, protegir el seu valor patrimonial i d´espai verd de la ciutat i vetllar per la mobilitat i la qualitat de vida dels veïns de l´entorn.





Paraules clau