L´Alcalde Trias assegura que treballarà per fer possible que la seu social del RCD Espanyol sigui a Barcelona : Servei de Premsa

L´Alcalde Trias assegura que treballarà per fer possible que la seu social del RCD Espanyol sigui a Barcelona

26/07/2011



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquesta tarda, l´Alcalde Barcelona, Xavier Trias, ha presidit al Saló de Cent de l´Ajuntament la presentació del 37è Trofeu Ciutat de Barcelona – Memorial Fernando Lara, el torneig d´estiu que organitza el RCD Espanyol des d´aviat farà 40 anys i que duu el nom de la ciutat. El partit es disputa demà dimecres a la nit a l´estadi d´El Prat ? Cornellà i el disputarà l´equip català contra tot un clàssic del futbol argentí, el CA Boca Juniors.

En un acte que ha comptat amb la participació del President del RCD Espanyol, Ramon Condal, del president de CA Boca Juniors, Jorge Amor, i de la Tinent d´Alcalde de Qualitat de Vida i Esports, Maite Fandos, l´Alcalde Trias ha assegurat que treballarà en els pròxims anys per fer possible que l´Espanyol tingui la seva seu social a la ciutat de Barcelona.

L´acte ha servit perquè l´alcalde, Xavier Trias, mostrés al president del club blanc-i-blau, la plena disposició de l´Ajuntament de la capital catalana per col·laborar amb l´Espanyol. Després de donar la benvinguda al club, Trias ha aprofitat l´ocasió per estendre-li la mà: “Us trobareu amb un alcalde que col·laborarà amb l´Espanyol”. “És un club molt important per a la ciutat”, ha assegurat.

L´alcalde ha volgut passar pàgina a la polèmica sobre unes declaracions seves sobre el club i ha reconegut haver començat “malament” a causa d´un “fet desgraciat”. Polèmiques a part, Trias ha assegurat que lluitarà perquè l´Espanyol continuï tenint la seva història a la capital catalana ja que això fa que “la ciutat creixi”.

Per la seva banda, Ramon Condal s´ha mostra agraït en el seu primer acte de presentació del Trofeu com a president i ha subratllat que espera que el d´avui sigui ?l´inici del camí cap a una bona relació entre les nostres entitats?.





Paraules clau