L´Ajuntament de Barcelona exigeix a Clear Channel l´inici immediat de la substitució del sistema informàtic del Bicing : Servei de Premsa

L´Ajuntament de Barcelona exigeix a Clear Channel l´inici immediat de la substitució del sistema informàtic del Bicing

18/08/2011

En el marc dels preparatius de substitució del sistema informàtic i a causa d´aquest procés, aquesta tarda a les 18:00 hores s´ha produït una caiguda del sistema que ha afectat progressivament a gran part de les estacions.

Davant d´aquesta situació, l´Ajuntament de Barcelona ha exigit a l´empresa concessionària que avanci el tancament de les estacions i inicii immediatament el procés de substitució del software, previst per aquest nit a les 00:00, per tal de realitzar quan abans millor el canvi i la millora del sistema.

BSM informarà als abonats a través de les xarxes socials i de la web del Bicing d´aquest canvi respecte la previsió inicial.Compartiu aquest contingut