Reobre el servei de Bicing en periode de proves : Servei de Premsa

Reobre el servei de Bicing en periode de proves

21/08/2011

Avui,a les 18 hores, s´ha posat en marxa el servei de Bicing en periode de proves després que s´hagi procedit al canvi del sistema informàtic de totes les estacions. Tot i que el compromís de restabliment amb els abonats és demà a partir de les 5h, s´ha obert aquest periode de proves perquè els abonats puguin comunicar si han detectat algún problema.

El retorn definitiu del servei, però, es realitzarà un cop superades les diferents proves que el concessionari del Bicing està realitzant per totes les estacions de Barcelona.

Durant aquests dies s´ha estat procedint a un canvi del sistema informàtic de les estacions de Bicing, motiu pel qual ha estat fora de servei des de dijous a la tarda. El nou sistema incorporarà millores en la gestió de les bicicletes i de les estacions.Compartiu aquest contingut