El carrer Valladolid guanya el concurs de guarniments de la Festa Major de Sants : Servei de Premsa

El carrer Valladolid guanya el concurs de guarniments de la Festa Major de Sants

22/08/2011

El carrer Valladolid ha rebut aquesta tarda el primer premi del concurs de guarniments de la Festa Major de Sants. Aquest any han participat en el concurs un total de 14 carrers, un més que en l´edició anterior. Els premiats pel jurat han estat els següents:

1er premi: carrer Valladolid
2on prem: plaça de la Farga
3er premi: carrer Alcolea de Baix
4rt premi: carrer Guadiana
5è premi: carrer Finlàndia
6è premi: carrer Rosés
7è premi: carrer Vallespir
8è premi:carrer Canalejas
9è premi: carrer Sagunt
10è premi: carrer Alcolea de Dalt
11è premi: carrer Santa Cecília
12è premi: carrer Galileu
13è premi: carrer Masnou
14è premi: carrer Robrenyo

El jurat ha felicitat a tots els carrers per la seva tasca i dedicació. De la mateixa manera, el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, que ha assistit a l´acte de lliurament dels premis, ha destacat la bona feina desenvolupada pels veïns i veïnes per fer de la Festa Major de Sants una referència obligada del mes d´agost.

La Festa Major de Sants, que s´allargarà fins el 28 d´agost, segueix aquest nit amb la Nit de Jazz al Parc de l´Espanya Industrial. Demà al matí hi haurà una xocolatada i animació infantil a la plaça de Sants. A la nit, Mishima actuarà al Parc de l´Espanya Industrial, en el marc de la Nit de Pop.Compartiu aquest contingut