L´alcalde presideix el pregó de les Festes de la Mercè 2011 que pronunciarà el periodista Joaquim Maria Puyal : Servei de Premsa

L´alcalde presideix el pregó de les Festes de la Mercè 2011 que pronunciarà el periodista Joaquim Maria Puyal

21/09/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 22 de setembre, a les 19:00 hores, l´alcalde de Barcelona Xavier Trias presidirà l´inici de les Festes de la Mercè 2011 amb el pregó del periodista barceloní Joaquim Maria Puyal. L´acte tindrà lloc al Saló de Cent de l´Ajuntament de Barcelona.

A les 19:45 hores, l´alcalde assistirà al Toc d´Inici, que és el moment en què els elements del bestiari de la ciutat, que formen part del Seguici Popular de Barcelona, interpreten les seves danses, alguns d´ells amb pirotècnia. Aquest esdeveniment té lloc a la plaça Sant Jaume.

Posteriorment, a les 21.15 hores, Trias i les autoritats assistiran a la plaça Sant Jaume al primer passi de les projeccions que es faran sobre la façana de l´Ajuntament. En aquest cas és la projecció de “La Casa Màgica”.

AVÍS IMPORTANT: Els professionals dels mitjans de comunicació que cobreixin el pregó hauran d´accedir a l´Ajuntament per l´edifici Novíssim (Plaça Sant Miquel), on se´ls lliurarà l´acreditació prèviament sol·licitada.





Paraules clau