L´alcalde Xavier Trias es compromet a dotar de més poder el Consell de Ciutat : Servei de Premsa

L´alcalde Xavier Trias es compromet a dotar de més poder el Consell de Ciutat

04/10/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presidit aquest vespre el plenari del Consell de Ciutat. L´alcalde ha afirmat que ?el primer i principal repte de Barcelona és sortir de la crisi, i donar eines als ciutadans i les empreses per superar la greu situació que estem vivint?. En aquest context, Trias ha deixat clar que ?els governs sols ja no podem resoldre els problemes i necessitem a la societat que vosaltres representeu?. L´alcalde ha expressat el compromís de ?traduir els debats i les propostes del Consell de Ciutat en realitats?. ?Volem donar més poder i potenciar el Consell de Ciutat per tal que cada dia sigui més visible, influent, participatiu, plural, inclusiu i efectiu?, ha reblat Trias.

L´alcalde de Barcelona ha refermat el compromís d´impulsar ?una altre manera de fer política, més transparent, més pròxima i amb més diàleg?. Xavier Trias ha recordat que ?aquests darrers mesos no m´he cansat de repetir que vull escoltar tothom i consensuar totes les nostres actuacions, sense imposar res?.

El Consell de Ciutat és el màxim òrgan consultiu i de participació de l´Ajuntament, en què els representants de la ciutadania i del consistori debaten els afers més rellevants de Barcelona. L´integren un total de 99 membres en representació dels grups municipals, institucions significatives, persones amb rellevància ciutadana especial, Consells sectorials i ciutadans, associacions, i ciutadans i ciutadanes.

– Fotografies de l´acte:
http://www.flickr.com/photos/xaviertrias





Paraules clau