La Guàrdia Urbana de Barcelona i els veïns del Clot posen punt final a les conductes negligents d´un motorista : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona i els veïns del Clot posen punt final a les conductes negligents d´un motorista

05/10/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Agents de la Guàrdia Urbana van muntar un dispositiu específic de matinada per localitzar un motorista que conduïa de manera negligent i temerària pel barri del Clot, al districte de Sant Martí.

Els fets van succeir al carrer Ruiz de Padrón, quan els responsables policials del Districte van muntar un servei especial per posar fre a la conducció d´un motorista que circulava cada dia entre les set i les vuit del matí per l´esmentat carrer, a gran velocitat, aixecant la roda davantera, fent molt soroll i distorsionant el descans dels veïns, a més del perill de representava per a la resta d´usuaris de l´espai públic.

Col·laboració dels veïns

Fruit d´aquest dispositiu, els agents de la policia local barcelonina van aconseguir aturar al conductor, al carrer Freser amb passeig Maragall, i li van imputar un delicte contra la seguretat vial. Es dóna el cas que el conductor duia el permís de conduir sense vigència, amb pèrdua total de punts i es va denunciar administrativament per infraccions al Reglament General de Circulació.

Els responsables de la Guàrdia Urbana del Districte han manifestat que les queixes i la informació aportada pels veïns del barri ha estat clau per a poder localitzar i imputar el motorista en qüestió.





Paraules clau