L´Ajuntament precinta un establiment que operava com a bar sense llicència al barri del Raval : Servei de Premsa

L´Ajuntament precinta un establiment que operava com a bar sense llicència al barri del Raval

19/10/2011

L´Ajuntament de Barcelona ha precintat aquesta tarda un establiment del barri del Raval de Barcelona que actuava de forma il·legal com a bar. L´establiment, situat al número 18 del carrer Roig, acollia una entitat cultural, concretament l´associació Gnawa Raval. Però en realitat, s´hi estava desenvolupant una activitat econòmica i de concurrència pública, concretament un servei de bar obert al públic.

El passat 20 de setembre, i fruit d´unes queixes veïnals, es va fer una inspecció de l´establiment i es va comprovar l´existència d´aquesta activitat de bar sense tenir la llicència corresponent. Aquest fet ha motivat el tancament que s´ha produït aquesta tarda i que té un caràcter indefinit.

L´Ajuntament de Barcelona ha actuat tancant de forma cautelar l´establiment, al mateix temps que dóna audiència a l´interessat, ja que en cap cas podrà legalitzar l´activitat, donades les condicions del local. Aquesta modalitat de tancament cautelar permet l´acció immediata de l´administració municipal. Consisteix a restablir l´ordre amb caràcter previ al tràmit d´audiència en situacions d´il·legalitats manifestes. Alhora, faculten l´autoritat a accions ràpides i immediates.

El tancament es mantindrà al llarg del procediment i només es podrà aixecar en el cas que l´ús que es vulgui fer de l´establiment sigui legal.Compartiu aquest contingut