L´alcalde de Barcelona celebra la fi de la lluita armada de la banda terrorista ETA i assegura que ara comença un nou camí : Servei de Premsa

L´alcalde de Barcelona celebra la fi de la lluita armada de la banda terrorista ETA i assegura que ara comença un nou camí

20/10/2011

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha celebrat avui l´anunci de la fi de la violència de la banda terrorista d´ETA i ha assegurat que aquesta ?és una notícia que fa molts i molts anys que esperàvem?. L´alcalde ha expressat la seva satisfacció per l´anunci i ha afegit que ?ETA és una banda que ha causat molta destrucció, que ha estat un malson i que a la ciutat de Barcelona hem patit?.

Xavier Trias ha assegurat que avui ?tots estem satisfets per aquest anunci, tots ens traiem un pes de sobre i que ara comença un nou camí?. L´alcalde ha explicat que ara cal la màxima unitat i posar-nos a treballar tots amb la mateixa direcció: ?cal unir forces i veure si som capaços tots plegats de posar-hi sentit comú, generositat i rigor, en aquesta nova etapa?.Compartiu aquest contingut