Afectacions al trànsit a l´entorn del Pont del Treball Digne : Servei de Premsa

Afectacions al trànsit a l´entorn del Pont del Treball Digne

31/10/2011



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Les tasques es desenvoluparan en quatre trams diferenciats:

Carrer Berenguer de Palou entre carrer Pont del Treball Digne i Clara Zetkin

La secció actual del carrer Berenguer de Palou en aquest tram és d´un carril de circulació i un d´aparcament al costat muntanya. En aquest tram del carrer Berenguer de Palou es duran a terme treballs per habilitar dos carrils de circulació. així com per augmentar l´amplada de la vorera costat muntanya en 80cm i per enderrocar el mur d´obra existent al llarg de la vorera costat mar que se substituirà per una tanca deixant una vorera de 3 m d´amplada. Les noves voreres es pavimentaran amb panot. Els treballs es faran mantenint en tot moment un carril de circulació a Berenguer de Palou. L´actuació tindrà la següent planificació:

– Treballs a la vorera costat muntanya: del 2 al 23 de novembre de 2011.
– Treballs a la vorera costat mar: del 24 de novembre al 10 de desembre de 2011. Per dur a terme aquesta intervenció serà necessari desplaçar la parada d´autobús de TMB existent en aquest tram a un punt situat entre Clara Zetkin i Ferran Turné, on ja quedarà instal·lada definitivament.

Clara Zetkin entre els carrers de La Sagrera i Berenguer de Palou
Actualment, aquest tram de carrer va des de La Sagrera a Berenguer de Palou en sentit mar. En el moment en el que s´obri el nou pont provisional del Treball Digne es modificarà el sentit del carrer i passarà a ser muntanya. L´actuació consisteix en condicionar les voreres per facilitar els girs des de Clara Zetkin cap a La Sagrera i de Berenguer de Palou a Clara Zetkin, així com en semaforitzar aquestes dues cruïlles. Els treballs, sempre que sigui possible, es faran mantenint trànsit per Clara Zetkin; en cas de tall, el desviament de vehicles es faria per La Sagrera ? Pont del Treball Digne ? Berenguer de Palou. La previsió de durada de les obres és del 2 de novembre al 10 de desembre.

Clara Zetkin entre Berenguer de Palou i el nou pont provisional
L´actuació inclou fer una secció amb un carril en sentit mar i dos carrils en sentit muntanya. Actualment, en aquest tram de carrer amb accés des de Berenguer de Palou, hi aparquen vehicles i al costat Besòs del mateix hi ha un accés a un passatge amb aparcaments i algun negoci; assenyalar que aquest passatge té també accés, actualment tancat, pel carrer Ferran Turné. L´actuació incorpora tancar l´accés al passatge des de Clara Zetkin i obrir l´accés per Ferran Turné fent un gual d´accés al mateix.

Berenguer de Palou entre carrer Clara Zetkin i Ferran Turné
Per minimitzar la eliminació de places d´aparcament del tram de Berenguer de Palou entre Pont del Treball i Clara Zetkin, s´augmentarà en 14 places l´actual oferta d´aparcament existent al tram entre Clara Zetkin i Ferran Turné.





Paraules clau