Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona detenen els autors d´un furt comès amb l´engany ?de la roda punxada? : Servei de Premsa

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona detenen els autors d´un furt comès amb l´engany ?de la roda punxada?

09/11/2011



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona va impedir que uns individus es sortissin amb la seva i furtessin una bossa de mà al centre la ciutat mitjançant l´engany ?de la roda punxada?, un mètode que es detecta principalment a les autopistes i a les vies d´accés a la ciutat.

Els fets van succeir a la plaça dels Peixos, molt a prop de la Via Laietana, al Districte de Ciutat Vella, quan un ciutadà va alertar els agents que dos individus acabaven de furtar una bossa a una conductora, fent servir la tècnica de cridar l´atenció de la dona amb la picaresca d´avisar-la dient que duia una ?suposada? roda punxada al seu vehicle.

En el moment d´aturar el turisme per comprovar l´averia, els autors van aprofitar l´avinentesa per a obrir la porta de l´acompanyant i sostreure els efectes de valor, en aquest cas una bossa de mà de la propietària del vehicle.

En aquest moment de descuit, els dos individus van fugir amb un taxi que va ser interceptat pels agents de la Unitat de Circulació a la mateixa Via Laietana, uns metres més avall. Acte seguit, els agents van localitzar la bossa de la víctima a la part posterior del taxi, justament als peus d´un dels presumptes autors dels fets.

Després de llegir-los els seus drets, els dos individus van quedar detinguts com a presumptes autors de furt.

Una vegada localitzada la bossa, els agents van contactar amb els familiars de la víctima, que van mostrar la seva satisfacció per l´actuació dels agents. Després de presentar denúncia pels fets, la dona va poder recuperar la seva documentació i els seus objectes personals que tenien un valor de 1200 euros.





Paraules clau