Pavimentació del lateral Besòs de la Plaça Catalunya : Servei de Premsa

Pavimentació del lateral Besòs de la Plaça Catalunya

18/11/2011



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´Ajuntament de Barcelona està treballant en la pavimentació de les calçades del costat Besòs de plaça Catalunya, en el tram comprès entre Portal de l´Àngel i el Passeig de Gràcia, al districte de l´Eixample. Aquestes actuacions està previst que es facin en els propers dies, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, i en diverses fases. Les afectacions al trànsit seran les següents:

Del 21 al 26 de novembre: es duran a terme els treballs previs a la calçada costat Llobregat el que comportarà un tall total de trànsit. S´han traslladat les parades de l´Aerobús existents a la calçada sentit mar (costat Llobregat) de passeig de Gràcia al tram entre plaça Catalunya i el carrer Casp, habilitant espai per a l´estacionament d´autobusos.

Del 24 al 25 de novembre: es faran els treballs previs que inclouen el canvi de rigola i de reixes d´embornals a la calçada costat Besòs, ocupant el carril destinat a parades de TMB i el carril de parada de taxi i mantenint els dos carrils de circulació.

Nit del 26 al 27 de novembre: treballs de impermeabilització i tapat de les juntes de la calçada Besòs, amb tall total de la calçada a partir de les 22 hores.

Diumenge 27 de novembre: treballs de fresat total de les dues calçades, aglomerat i pintat de la senyalització horitzontal de les dues calçades. Això suposarà el tall total de les dues calçades entre les 07:00 i les 22:00 hores.

28 de novembre: a partir de les 14:00 hores, es començaran els treballs de tall i segellat de juntes a la calçada Llobregat, un cop enllestida aquesta actuació s´obrirà al trànsit aquesta calçada. La parada de l´Aerobús es restablirà al seu lloc original a partir de les 5:00 hores del dimarts 29 de novembre.

Nit del 28 al 29 de novembre: es realitzaran els treballs de tall i segellat de juntes a la calçada Besòs, així com els treballs de pintura al tram de passeig de Gràcia entre plaça Catalunya i Casp.

En cap moment s´afectarà la sortida de l´aparcament soterrani de plaça Catalunya.





Paraules clau