Gerard Ardanuy: ?L´inici de la cobertura del pou de l´AVE al carrer Provença és una gran notícia pels veïns de l´Eixample? : Servei de Premsa

Gerard Ardanuy: ?L´inici de la cobertura del pou de l´AVE al carrer Provença és una gran notícia pels veïns de l´Eixample?

02/12/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

El regidor del Districte de l´Eixample, Gerard Ardanuy, ha mostrat avui la seva satisfacció per l´anunci que ha fet el gestor d´infraestructures Adif sobre l´inici de les actuacions per a la cobertura del pou de l´AVE en l´àmbit dels carrers Provença i Entença i la reurbanització del carrer Provença que, segons Adif, finalitzarà abans de final d´any. El regidor ha definit com a ?gran notícia? el final de les afectacions al carrer Provença.

Gerard Ardanuy ha destacat “la importància de l´acabament d´aquestes obres que han generat moltes molèsties pels veïns i comerciants de la zona” i ha volgut felicitar-los per “l´exemple que han donat amb la seva actitud”.

El regidor ha afegit que “la finalització de les obres i la millora que representarà la reurbanització de l´entorn és un dels millors regals que es poden fer a veïns i comerciants per les festes de nadal?.





Paraules clau