Treballs previs per a la col·locació de la coberta del nou mercat dels Encants : Servei de Premsa

Treballs previs per a la col·locació de la coberta del nou mercat dels Encants

02/12/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´Ajuntament de Barcelona, a través de l´empresa municipal BIMSA, iniciarà el proper dilluns dia 5 de desembre els treballs previs per a la col·locació de la coberta del nou Mercat dels Encants. Aquestes actuacions suposaran algunes afectacions en el trànsit de l´avinguda Meridiana, en el tram comprés entre la plaça de les Glòries i el carrer Castillejos, al districte de l´Eixample.

Les actuacions prèvies per al muntatge d´aquesta infraestructura inclouen:

? Fase 1: demolició del panot i la rigola de vorera de l´avinguda Meridiana
? Fase 2: execució del fonament de la tanca perimetral definitiva i la solera de formigó de la vorera definitiva. Aquesta vorera definitiva tindrà una amplada de 4 metres.
? Fase 3: muntatge de les torretes de suport auxiliar de l´estructura metàl·lica de la coberta, que inicialment es col·locarà en 17 metres.

Per dur a terme aquestes intervencions, s´ocuparà la vorera costat Llobregat i un carril de circulació, tot desviant el pas dels vianants per la vorera del costat Besòs de l´avinguda Meridiana, a través dels passos de vianants existents. Aquestes actuacions tindran lloc entre els dies 5 de desembre i 22 de gener del 2012 i es faran en horari diürn. El perímetre d´ocupació de l´obra ja es durà a terme la nit del 4 al 5 de desembre.

Posteriorment, es duran a terme les actuacions per a l´hissat de la coberta del mercat a 25 metres d´alçada, previstos de cara a la primavera del 2012 i que s´executaran en diverses fases.





Paraules clau