La Guàrdia Urbana de Barcelona intercepta un conductor que des del 2001 ha acumulat més de 12 anys de retirada del permís : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona intercepta un conductor que des del 2001 ha acumulat més de 12 anys de retirada del permís

07/12/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquesta setmana passada, una dotació policial de la Guàrdia Urbana va interceptar el conductor d´un turisme que circulava forçant les marxes del seu vehicle. Un cop aturat el vehicle, els agents van veure que el conductor presentava símptomes evidents d´estar sota els efectes de l´alcohol i el van sotmetre a les proves d´impregnació alcohòlica, donant un resultat positiu que quadruplicava la taxa permesa.

En el moment d´identificar-lo, el conductor va dir que no portava a sobre el permís de conduir i els agents van comprovar informàticament que el conductor tenia en vigor dues suspensions judicials del permís, una per un període de 4 anys i l´altra per un període d´1 any i 8 mesos.

El conductor va ser detingut per dos presumptes delictes contra la seguretat vial, alcoholèmia positiva i conduir amb el permís retirat judicialment, i el seu vehicle va ser ingressat en un dipòsit municipal i ha estat posat a disposició judicial. Des de l´any 2001, aquest conductor acumulava més de 12 anys de retirada del permís de conduir per suspensions ordenades per Jutjats de Tarragona i de Barcelona:

Any 2001 – Jutjat de Tarragona – 1 any i 1 mes de suspensió
Any 2005 – Jutjat de Barcelona – 2 anys i 7 mesos de suspensió
Any 2006 – Jutjat de Barcelona – 1 any i 8 mesos de suspensió
Any 2008 – Jutjat de Barcelona – 1 any i 4 mesos de suspensió
Any 2008 – Jutjat de Barcelona – 4 anys amb finalització a finals de 2012
Any 2011 – Jutjat de Barcelona – 1 any i 8 mesos amb finalització a finals de 2013





Paraules clau