Desallotjat un immoble per l´enfonsament d´una paret mitgera al Districte de Ciutat Vella : Servei de Premsa

Desallotjat un immoble per l´enfonsament d´una paret mitgera al Districte de Ciutat Vella

14/12/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Bombers de Barcelona ha rebut aquesta tarda un avís a les 17:31 hores per l´enfonsament parcial d´una paret mitgera en un immoble del c/Sant Antoni Abad, 55, situat al barri del Raval, al Districte de Ciutat Vella.

Bombers de Barcelona ha desallotjat l´immoble de sis plantes i nou habitatges com a mesura de prevenció i davant del risc que, a conseqüència de la caiguda de la paret, també es pogués produir un nou enfonsament a l´escala de l´edifici. En total s´han desallotjat 14 persones. Els serveis socials de l´Ajuntament de Barcelona han ofert assistència a tots els afectats i 7 d´ells han acceptat els recursos municipals d´allotjament.

Bombers de Barcelona ha determinat que l´enfonsament podria haver estat causat per unes filtracions d´aigua d´origen indeterminat que han afectat la paret mitgera. En aquests moments l´edifici ha quedat precintat a l´espera que es realitzi un dictamen tècnic sobre el seu estat.

Fins al lloc dels fets s´hi ha desplaçat la Regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, efectius de Bombers de Barcelona i de la Guàrdia Urbana.





Paraules clau