ATENCIÓ: Aquesta nota substitueix l´anterior. El Consell Municipal d´Immigració premia una associació de dones paquistaneses : Servei de Premsa

ATENCIÓ: Aquesta nota substitueix l´anterior. El Consell Municipal d´Immigració premia una associació de dones paquistaneses

17/12/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

El Consell Municipal d´Immigració ha reconegut avui la tasca de l´Associació Cultural Educativa I Social Operativa de dones Paquistaneses (ACESOP), una entitat nascuda al 2005, amb més de 500 associades i associats, premiada pel seu treball per a la integració i per a l´aprenentatge de la llengua catalana de les dones paquistaneses.

El premi valora especialment el treball de la fundadora d´ACESOP, Huma Jamshed, que ha recollit la distinció. Llicenciada en Químiques i doctora per la Universitat Complutense de Madrid, ha impulsat l´associació per aconseguir la seva participació en el teixit social del territori, del Raval i de la ciutat (Tot Raval, Festes de la Mercè, Carnestoltes, activitats del 8 de març?).

La tinent d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha volgut felicitar l´entitat perquè ?sense renunciar a la vostra identitat, promocioneu la igualtat i la defensa dels vostres drets com a dones i com a immigrades, i al mateix temps participeu de la cultura barcelonina i catalana?.

El Consell Municipal d´Immigració també ha entregat una menció especial a l´associació ACATHI (ASs Catalana d´´Homosexuals, Bisexuals i Transexuals Immigrants) pel seu treball d´integració.

L´entrega del premi s´ha celebrat avui al Museu Picasso. Aquesta és la tercera edició del premi, que va néixer amb la finalitat de reconèixer la feina duta a terme per una entitat, projecte o persona en l´àmbit de la immigració.

Fandos ha destacat la bona tasca de les dues associacions reconegudes pel Consell Municipal d´Immigració, així com de totes les que formen part del Consell, que, ha assegurat, ?fan molt bona feina en el sector civil de la ciutat?.





Paraules clau