67 persones afectades per un incendi en un edifici d´apartaments tutelats del districte de Les Corts : Servei de Premsa

67 persones afectades per un incendi en un edifici d´apartaments tutelats del districte de Les Corts

28/12/2011

Un total de 67 persones han quedat afectades per un incendi ahir al vespre en un edifici d´apartaments tutelats per a la gent gran situat al carrer Montnegre, 39, del barri de les Corts. A causa de l´afectació de fum i del subministrament elèctric es va decidir desallotjar a les 61 persones que ahir es trobaven a l´edifici, els quals van rebre atenció per part dels professionals del Centre d´Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per garantir el seu reallotjament en cas que el necessitessin.

En total, el CUESB va atendre 57 persones, 35 de les quals han passat la nit en un hotel de la ciutat i la resta, 22 persones, a casa de familiars. De les 6 persones ateses en centres hospitalaris per inhalació de fum, 2 han estat donades d´alta aquesta mateixa matinada i ateses també pel CUESB.

Des de primera hora d´avui els serveis tècnics i els bombers estan comprovant l´estat de l´edifici, que no presenta danys estructurals, però si afectació de llum i del servei elèctric, per determinar quan podran tornar a casa les persones desallotjades.

Bombers de Barcelona va rebre una trucada les 19.16 per un incendi en l´edifici d´apartaments tutelats. Ràpidament es van traslladar al lloc efectius de Bombers, Guardia Urbana, Servei d´Emergències Mèdiques i CUESB. També es van desplaçar al lloc dels fets el primer tinent d´alcalde i responsable de Seguretat de l´Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, la tinent d´alcalde de Qualitat de Vida, Maite Fandos, i el tinent d´alcalde d´Hàbitat Urbà, Antoni Vives, que és alhora regidor del districte de Les Corts.Compartiu aquest contingut