Guàrdia Urbana i Mossos d´Esquadra clausuren un dels punts més actius de venda de droga al barri de Poble Sec, a Barcelona : Servei de Premsa

Guàrdia Urbana i Mossos d´Esquadra clausuren un dels punts més actius de venda de droga al barri de Poble Sec, a Barcelona

27/01/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Diumenge passat, 22 de gener, una dotació policial de la Guàrdia Urbana que patrullava al barri de Poble Sec, al Districte de Sants- Montjuïc, va ser informada pels ciutadans que en un pis de la zona s´estava efectuant venda de substàncies estupefaents.

Davant d´aquesta informació, i atesa la necessitat d´una resposta immediata, els responsables de la Guàrdia Urbana van muntar un dispositiu discret de vigilància amb agents no uniformats que es van situar en diferents indrets del barri, tant a l´interior com a l´exterior de l´immoble. En el dispositiu també hi va participar la Unitat Canina de la Guàrdia Urbana.

En el decurs de la vigilància els agents van poder detenir A. H. el qual s´havia adreçat a comprar. Els agents li van intervenir 4 paperetes amb cocaïna, 5 amb heroïna i una altra amb marihuana, a més de 230 euros.
També van quedar detinguts, T. I. i T. J. als quals se´ls va intervenir 425 euros. Tots ells van quedar detinguts com a presumptes autors d´un delicte contra la Salut Pública.

Davant les evidències i els indicis de què a l´interior poguessin haver més substàncies estupefaents, els efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona van traspassar l´actuació a la Unitat d´Investigació dels Mossos d´Esquadra de la Comissaria de Sants- Montjuïc, els quals van continuar amb la investigació.

Posteriorment, la Unitat d´Investigació de Sants-Montjuïc va sol·licitar una ordre judicial d´entrada i escorcoll de l´immoble. Aquesta ordre va ser autoritzada pel Jutjat d´Instrucció de Barcelona.

L´execució de l´entrada i escorcoll es va realitzar de forma coordinada entre els dos cossos policials. Durant l´escorcoll de l´immoble es van trobar gairebé 2,5 kg d´ haixix, més d´un quart de quilo de cocaïna, prop d´un quilo de marihuana, diverses bosses d´èxtasis i d´heroïna, una balança de precisió, i diferents quantitats de diners distribuïts en bitllets fraccionats.

Els detinguts majors d´edat van passar a disposició judicial, i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs. Les persones detingudes són:

-Tasleem J. nat el 1979, a Pakistan, amb un antecedent per salut pública.

-Abid H. nat el 1980, a Pakistan, amb tres antecedents per salut pública.

-Iqbal T. nat el 1985,a Pakistan, amb tres antecedents per salut pública.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions





Paraules clau