Barcelona passa revista als seus projectes de cooperació a El Salvador i Colòmbia : Servei de Premsa

Barcelona passa revista als seus projectes de cooperació a El Salvador i Colòmbia

03/02/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

El regidor de Presidència i Territori, Jordi Martí, visitarà entre els dia 5 i 10 de febrer els projectes de cooperació que l´Ajuntament de Barcelona està impulsant a El Salvador i Colòmbia. Es tracta de projectes que formen part del Pla Director de Cooperació i Solidaritat 2009-2012 i que han finalitzat darrerament o bé es troben en fase d´execució.

Durant el viatge de treball a El Salvador i Colòmbia, el regidor Jordi Martí podrà conèixer de primera mà el resultat dels projectes impulsats per l´Ajuntament de Barcelona. De la mateixa manera, el regidor de Presidència també aprofitarà per mantenir contactes amb responsables de les institucions amb les quals s´han establert els acords de cooperació directa..

El Pla Director de Cooperació i Solidaritat és el document de referència que estableix les directrius i l´acció de cooperació de l´Ajuntament de Barcelona. El Pla estableix que la missió de la cooperació de l´Ajuntament és promoure l´eradicació de la pobresa, la cohesió social, el desenvolupament humà sostenible, la lluita contra les desigualtats i la injustícia, i l´educació per una ciutadania compromesa i activa.

La notra de premsa sencera, amb l´explicació dels projectes de cooperació qu s´han desenvolupat, la trobareu al web de premsa www.bcn.cat/media





Paraules clau