Els Serveis Socials de l´Ajuntament han atès 153 persones aquesta nit en el marc de l´Operació Fred : Servei de Premsa

Els Serveis Socials de l´Ajuntament han atès 153 persones aquesta nit en el marc de l´Operació Fred

04/02/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

El dispositiu posat en marxa pels equips d´Urgències i Emergències Socials de l´Ajuntament Barcelona en el marc de l´Operació Fred ha contactat, aquesta nit passada, amb un total de 153 persones que es trobaven al carrer, de les quals 148 han acceptat ser allotjades en centres municipals.

L´equip del Centre d´Urgències i Emergències Socials (CUESB), format per 50 persones entre tècnics i voluntaris de la Creu Roja, ha contactat a la via pública amb 17 persones, mentre que 136 s´han dirigit directament a les dependències del CUESB o als albergs oberts durant l´Operació Fred per passar la nit.

El passat dimecres, 1 de febrer, es va activar el Pla d´Acció Logístic Social amb un reforç dels equips d´emergència del Centre d´Urgències i Emergències Socials de l´Ajuntament distribuïts per tota la ciutat que detecten les persones sense sostre, informant-les de la possibilitat d´allotjar-les en un centre de la xarxa de sense sostre i acompanyant-les fins el mateix centre.

El dispositiu dels equips d´emergències socials es va posar en marxa a les 19 hores d´ahir divendres, dia 3 de febrer, i ha finalitzat a les 02:00 hores d´avui, dissabte dia 4 febrer. El Pla d´Acció Logístic Social continuarà activat.





Paraules clau