Els Serveis Socials de l´Ajuntament de Barcelona han atès 146 persones durant aquesta nit : Servei de Premsa

Els Serveis Socials de l´Ajuntament de Barcelona han atès 146 persones durant aquesta nit

06/02/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

El dispositiu posat en marxa pels equips d´Urgències i Emergències Socials de l´Ajuntament Barcelona en el marc de l´Operació Fred han atès a 146 persones aquesta nit. De les quals 139 han acceptat l´allotjament ofert pels serveis socials.

Durant aquesta cinquena nit consecutiva d´Operació Fred han intervingut 48 professionals entre els equips del Centre d´Urgències i Emergències Socials (CUESB ) i els voluntaris de la Creu Roja. Aquests equips han contactat amb 9 a la via pública, mentre que 137 s´han dirigit directament al CUESB (C/ Comerç, 44) o al albergs municipals.

El dispositiu es va posar en marxa a les 19:00 hores del diumenge, 5 de febrer i ha finalitzat a les 00:30 hores d´avui dilluns, 6 de febrer.

El passat dimecres, 1 de febrer, es va activar el Pla d´Acció Logístic Social amb un reforç dels equips d´emergència del Centre d´Urgències i Emergències Socials de l´Ajuntament distribuïts per tota la ciutat que detecten les persones sense sostre, informant-les de la possibilitat d´allotjar-les en un centre de la xarxa de sense sostre i acompanyant-les fins el mateix centre.

El Pla d´Acció Logístic Social continuarà activat.





Paraules clau