Continuen els treballs per recuperar la normalitat en el subministrament de gas a Poblenou : Servei de Premsa

Continuen els treballs per recuperar la normalitat en el subministrament de gas a Poblenou

13/02/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els operaris de la companyia del gas han treballat durant tota la nit per intentar recuperar la normalitat i poder restablir el servei a més abonats durant el dia d´avui. En total, continuen afectats, segons informa la subministradora, uns 4.100 abonats.

A tots els afectats, la companyia els demana que deixin la clau de pas del gas de casa seva tancada, per tal de contribuir a què es pugui anar restablint el servei als edificis amb la major rapidesa i seguretat possible.

Continuen actius els telèfons d´atenció ciutadana de l´Ajuntament, el 010, i el telèfon específic habilitat per la companyia del gas per a les persones afectades per la incidència, el 902330003.

El dispositiu d´atenció de l´Ajuntament continua actiu, amb el centre cívic de Can Felipa com a punt de referència per a l´atenció personalitzada als veïns afectats, i reprendrà l´horari d´atenció a partir de les 9h.

De les escoles en l´àmbit afectat, totes poden obrir amb normalitat tot i que a tres de les escoles, l´escola bressol Donald, l´escola Nostra Senyora de l´Assumpció i l´escola pública Mar Bella, no tenen servei de gas.





Paraules clau