La Guàrdia Urbana i els Mossos d´Esquadra detenen dos lladres que acabaven de robar un pis a Les Corts : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana i els Mossos d´Esquadra detenen dos lladres que acabaven de robar un pis a Les Corts

18/02/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Agents de la Guàrdia Urbana es van desplaçar ahir divendres al carrer Benavent, al districte de les Corts, on una ciutadana havia alertat telefònicament que hi havia dos individus a dins d´un pis que havien entrat pel balcó. Un cop al lloc, els agents van poder comprovar com els presumptes lladres es trobaven a l´interior d´un dels pisos d´una finca de l´Av. Madrid i, després de donar l´alerta a d´altres dotacions policials, van intentar accedir al pis pel mateix lloc per on s´hi havien introduït els dos individus.

Els agents van haver de superar un mur de tres metres per accedir als baixos de l´immoble, però durant l´operació una canonada del mur es va desprendre i un dels agents es va precipitar fins als baixos, resultant ferit amb politraumatismes. Bombers de Barcelona va intervenir per rescatar-lo i una dotació del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a un centre hospitalari.

Paral·lelament, agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d´Esquadra, que ja havien arribat al lloc dels fets alertats per la Sala Regional, van reprendre la recerca dels presumptes delinqüents, escorcollant i registrant cadascun dels domicilis per assegurar-se que els presumptes lladres no s´hi havien amagat.

Un cop contactats tots els propietaris de les finques, es van localitzar els dos presumptes autors amagats en un pati de baixants de desaigües de reduïdes dimensions. Els agents van recuperar joies i diners en efectiu sostrets durant el robatori.

Els individus, que no tenen antecedents, han quedat detinguts per un presumpte delicte de robatori amb força a interior de domicili. Es tracta de Vladut T. de 23 anys i amb domicili desconegut, i Vis B, de 18 anys i amb domicili a Barcelona tots dos de nacionalitat romanesa. Passaran a disposició judicial durant les properes hores.

Quan els agents introduïen els presumptes autors als vehicles policials, els ciutadans que es van concentrar a la zona a causa de la intervenció, van celebrar i aplaudir l´actuació dels agents.





Paraules clau