Xavier Trias: ?Sant Martí és un dels barris on millor es pot copsar la gran transformació que ha viscut Barcelona? : Servei de Premsa

Xavier Trias: ?Sant Martí és un dels barris on millor es pot copsar la gran transformació que ha viscut Barcelona?

15/03/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde ha presentat la segona edició del llibre ?Sant Martí de Provençals, de la vila al barri? publicat pel Centre d´Estudis de Sant Martí de Provençals. La publicació és un pas més per recuperar la memòria històrica del barri. Els seus autors són Manuel Martínez, president de l´Associació de Veïns de Sant Martí de Provençals i del Centre d´Estudis de Sant Martí de Provençals i Néstor Bogajo, periodista.

L´alcalde ha declarat: ?Sant Martí de Provençals és un dels barris on millor es pot copsar la gran transformació que ha viscut Barcelona? i ha afegit: ?Sense la unió de les persones, no s´hagués aconseguit que un barri dormitori creat per acollir les onades migratòries que arribaven a Barcelona, sense equipaments, sense serveis i sense transport públic, es transformés en el Sant Martí que coneixem actualment?.

També ha destacat el paper dels homes i dones del barri: ?Sempre he tingut el ferm convenciment que Barcelona la construïm entre tots, dia a dia. Però hi ha persones que, com Manuel Martínez, esdevenen protagonistes d´aquest procés de construcció de ciutat?.

Xavier Trias ha remarcat: ?Com a alcalde, vull que sapigueu que teniu el meu compromís i la col·laboració de l´Ajuntament per ser al vostre costat en totes aquelles millores per les quals considereu que val la pena lluitar?.





Paraules clau