La Guàrdia Urbana intervé la filmació d´un espot publicitari que obstaculitzava el trànsit a les Rondes : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana intervé la filmació d´un espot publicitari que obstaculitzava el trànsit a les Rondes

18/04/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Guàrdia Urbana de Barcelona va interceptar la filmació d´un espot publicitari no autoritzat, en plenes Rondes, que alterava el trànsit, ocupant tots els carrils de l´esmentada via i impedint el pas de la circulació dels vehicles.

Els fets van ocórrer a les 21:50 hores d´aquest dimarts a la Ronda Litoral (B-10), quan a partir de l´alçada del Nus del Llobregat agents de la Unitat de Circulació de la Guàrdia Urbana van observar una retenció en direcció Llobregat. Els policies van comprovar que els cotxes anaven realitzant frenades constants i van detectar una llum enlluernadora a l´alçada del punt quilomètric número 1.

Davant dels fets, la patrulla actuant va avançar els vehicles i en arribar al punt on es localitzava la llum a comprovar que es tractava d´una filmació d´un espot publicitari d´un vehicle, que anava escoltat per tres furgonetes que impedien el pas de la resta de vehicles, ocupant els tres carrils de circulació i d´un vehicle amb grua i càmera amb un focus molt potent. L´operació s´estava fent sense cap mesura de seguretat i amb uns cartells d´avís als conductors improvisats.

En aquest moment, els agents van indicar-los que els acompanyessin a fins un punt que no representés un perill al trànsit, tornant a deixar els tres carrils de la B-10 lliures per al trànsit, procedint a comprovar els permisos corresponents.

La patrulla va parlar amb el responsable de l´espot, Carlos F.H, que va manifestar que venien efectuant la filmació des del Tibidabo circulant per la Ronda de Dalt, (B-20) per dirigir-se posteriorment al Fòrum.

Els agents van demanar al conductor del vehicle que protagonitzava l´espot la documentació pertinent i van detectar diverses irregularitats tant en aquesta documentació com amb les plaques de la matrícula. Per aquest motiu es van confeccionar tres denúncies que es van tramitar al Servei Català de Trànsit. (SCT).

La patrulla també va denunciar al conductor del vehicle grua-càmera per no portar la senyal V-20, que indica que la càrrega sobresurt de la plataforma del vehicle.

Finalment, la Guàrdia Urbana va imposar una cinquena denúncia al responsable de l´espot ja que tot i comptar amb autorització per efectuar filmacions al Districte de Sant Martí, no tenia cap autorització específica per efectuar filmacions a les rondes. Per realitzar aquest tipus de filmacions és necessari que els vehicles vagin escortats per agents de la Unitat de Circulació de la Guàrdia Urbana.

Podeu descarregar-vos imatges de la intervenció fent clic als següents enllaços:

http://www.ajbcnpremsa.info/download/film1.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/film2.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/film3.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/film4.jpg





Paraules clau