L´alcalde Trias visita la ciutat de Lleida : Servei de Premsa

L´alcalde Trias visita la ciutat de Lleida

18/04/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, visita la ciutat de Lleida, que celebra el ?Dia del Municipi?. L´alcalde Trias arribarà al Palau de la Paeria, a les 11:30h, on serà rebut Àngel Ros, alcalde de Lleida, i saludarà la resta de la Corporació Municipal al Pati del Palau de La Paeria.

Xavier Trias signarà en el llibre d´honor. A continuació tindran lloc uns breus parlaments per part dels dos alcaldes, que seran seguits pels membres de la Corporació Municipal i pels mitjans de comunicació.

Després de visitar diversos espais del Palau de la Paeria, l´alcalde de Barcelona, l´alcalde de Lleida i els portaveus dels 3 grups municipals de la Corporació mantindran una reunió. Tot seguit, Trias i Ros dirigiran unes paraules als assistents a la jornada de portes obertes de l´edifici consistorial que organitza la Paeria amb motiu de la celebració del ?Dia del Municipi?.

En acabar, les autoritats faran un recorregut per diversos espais de la ciutat, com el Turó de la Seu Vella de Lleida i el Parc Científic i Agroalimentari de Lleida





Paraules clau