Jornada de portes obertes a l´Ajuntament per Sant Jordi : Servei de Premsa

Jornada de portes obertes a l´Ajuntament per Sant Jordi

20/04/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El proper dilluns, festivitat de Sant Jordi, patró de Catalunya, l´Ajuntament de Barcelona torna a obrir les seves portes a tots els ciutadans i ciutadanes, que podran visitar tots els racons de la Casa Gran. Entre altres espai, el recorregut previst en la jornada de portes obertes preveu que es pugui visitar l´escala negra, visitar la capella del Bon Consell, el Saló de Cròniques, la sala del Bon Govern, la sala del Treball, el despatx de l´Alcalde, el vestíbul, la sala de la Reina Regent, el Saló de Cent, la Galeria Gòtica, la sala Consolat de mar, el despatx d´honor de l´Alcalde, el Saló de Carles III, la Sala de la Ciutat, la galeria i l´Escala d´Honor. La visita acaba al pati i la façana neoclàssica.

Precisament al pati d´entrada de l´Ajuntament hi trobem aquest any una novetat. Entitats del tercer sector disposaran de parades on els ciutadans podran adquirir ?roses solidàries?. Els beneficis seran íntegrament per les entitats que participen aquest any en la iniciativa:

– Cocarmi (Comitè de representants de persones amb discapacitat)
– Fedelatina (Federació d´entitats lllatinoamericanes de Catalunya)
– FCD (Federació catalana d´ajuda al drogodependent)
– Sant Joan de Déu
– Fatec (Federació d´entitats de gent gran de Catalunya)

La tria s´ha fet a través d´un sorteig entre les 31 federacions que formen part de la Taula d´Entitats del Tercer Sector Social. Aquesta iniciativa tindrà continuïtat els propers anys, de manera que altres entitats podran participar en properes edicions en la jornada de portes obertes de l´Ajuntament amb motiu de la festa de Sant Jordi.

La jornada de portes obertes serà de 10:00 a 20:00 hores. La visita estarà amenitzada per un quartet de corda del Conservatori del Liceu, que actuarà al Saló de Cent d´11:00 a 13:00 hores i de 17:00 a 19:00 hores.





Paraules clau