Trias visita les parades de Sant Jordi que entitats del tercer sector instal·laran al pati de l?Ajuntament de Barcelona i atén els mitjans de comunicació : Servei de Premsa

Trias visita les parades de Sant Jordi que entitats del tercer sector instal·laran al pati de l?Ajuntament de Barcelona i atén els mitjans de comunicació

20/04/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

A partir de les 10:30h, Xavier Trias farà declaracions als mitjans de comunicació des del pati d´entrada de l´Ajuntament, que celebra una jornada de portes obertes. Al pati de l´Ajuntament, aquest any i per primera vegada, entitats del tercer sector disposaran de parades on els ciutadans podran adquirir ?roses solidàries?. Els beneficis seran íntegrament per les entitats que participen aquest any en la iniciativa.

Al llarg de la jornada l´alcalde participa en diversos actes amb motiu de la festivitat de Sant Jordi. A les 9:00h assisteix a la missa de Sant Jordi oficiada pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach al Palau de la Generalitat. Més tard, a les 11:00h, Xavier Trias participa en la campanya d´Amics de la Gent Gran i lliurarà una flor a una àvia de la ciutat. A partir de les 12:30h, l´alcalde assisteix a l´acte de lliurament del Gran Prix de la Cuisine a Joan Roca (Biblioteca Nacional de Catalunya. Hospital, 56)

Al migdia, a les 14:15h, assistirà a l´acte organitzat per Grup 62, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, a l´Hotel Comtes de Barcelona (Passeig de Gràcia, 73- 75). I a les 15:15h, a l´acte de l´Editorial Planeta a l´Hotel Casa Fuster (Passeig de Gràcia, 132).

Per la tarda l´alcalde Trias passejarà per les parades instal·lades a les Rambles i a la Rambla Catalunya. Al vespre, a partir de les 20:30h, l´alcalde Trias assistirà a la trobada que tindrà lloc al l´Speakeasy (Aribau, 162) organitzada pel diari ?El Mundo-Catalunya´.





Paraules clau