La Fàbrica del Sol comença les activitats de primavera amb tallers gratuïts sobre energies renovables, biodiversitat urbana i sostenibilitat : Servei de Premsa

La Fàbrica del Sol comença les activitats de primavera amb tallers gratuïts sobre energies renovables, biodiversitat urbana i sostenibilitat

27/04/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Fàbrica del Sol ofereix, d´abril a juny, el seu programa d´activitats gratuïtes adreçat a la ciutadania en matèria d´energies renovables, medi ambient urbà i sostenibilitat. És un espai obert a la participació i la col·laboració de persones, col·lectius i entitats, on els ciutadans troben una exposició permanent que mostra la rehabilitació de l´edifici amb documents d´autoguia per a tots els públics; un servei d´informació i consultes sobre temes ambientals i de sostenibilitat; activitats ambientals per a grups; un programa d´activitats per a adults i famílies; exposicions temporals; un servei de préstec d´espai i de materials per a entitats. Disposa de recursos d´accessibilitat per a persones amb discapacitat visual.

Com a novetat d´aquest trimestre, a més d´altres activitats, la Fàbrica del Sol ofereix material per a l´autoauditoria de consum energètic a la llar (L´electricitat a règim!), una descoberta de biodiversitat urbana (Animals ben vius!), i es renova el servei d´intercanvi de llibres (Bookcrossing a La Fàbrica del Sol) iniciat al gener de 2012.

? L´electricitat a règim! per auditar el consum a la llar. Ofereix material per auditar el consum energètic a la teva llar: L´electricitat a règim. Amb un mesurador d´electricitat domèstic, un quadern explicatiu i unes fitxes de treball es proposa estalviar energia d´una forma útil i divertida.

? Uns veïns ben vius! per descobrir la biodiversitat urbana. La Fàbrica del Sol ha transformat un dels seus tallers en un recurs de préstec per a famílies, amics i grups organitzats: Uns veïns ben vius! Amb un senzill material d´autoguiatge, una guia d´observació d´aus i uns prismàtics us podreu apropar a l?apassionant món de la biodiversitat urbana.

? Bookcrossing a La Fàbrica del Sol. Dóna vida als llibres que tens oblidats a la prestatgeria mentre t´emportes cap a casa totes aquelles històries que encara volen ser llegides.
La Fàbrica del Sol obre de dimarts a divendres de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 i els dissabtes de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00. Més informació a la web: www.mcrit.com/crbs.

Més info al web i la nota de premsa adjunta.





Paraules clau